Kasvohoidot

Exuviance-kasvohoidot

Exuviance tarjoaa tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty uuden sukupolven hedelmähappoja eli PHA-happoa. Nämä hellävaraiset hapot edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia, jolloin ihostasi tulee kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi. Hoidoilla saadaan näkyviä tuloksia hoidettaessa erilaisia iho-ongelmia mm. ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, aknea, ruusufinniä tai atooppista ihoa.
 

Exuviance Basic-kasvohoito 60€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Exuviance Classic-kasvohoito 80€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, mekaanisen / koneellisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Exuviance Luxuskasvohoito 95€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, hieronnan, kultanaamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteet.

Exuviance rasvaisen ja akneihon hoito 65€ 60min

Syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle akneiholle. Sisältää alkupuhdistuksen, 15% mantelihappo + 20-30% AHA-kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Lisähinnasta: Boosteri (tuplaa PHA-kuorinnan tehon) 10€
Lisähinnasta: Silmänympärysnaamio 10€
Lisähinnasta: Kultanaamio 10€


Täydellinen kasvohoito 70€ 1h 30min

Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.

Ultraääni-ihonpuhdistus 60€ 60min

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Nuorisokasvohoito alle 16-vuotiaalle 57€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuhoitovoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.

Hipsuttelu-kasvohoito alle 13-vuotiaalle 45€ 45min

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan ja loppuhoitovoiteet.

Timanttihionta 60€ 60min

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Kirkastava Janssen Vitaforce C-vitamin
erikoiskasvohoito 80€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan joko aineella tai timantti- / ultraäänilaitteella, C-vitamiiniseerumin, hieronnan, Acerola C-vitamiiniokluusionaamion ja loppuhoitovoiteet.

Mature Skin – ikääntyvän ihon luxuskasvohoito 95€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, thermopeel-kuorinnan, tehoampullin, hieronnan, silmänympärysihon ampullin, erikoiskasvonaamion kasvoille ja Mature Skin -loppuhoitovoiteet.

Rentouttava kasvohoito 85€ 1h 45min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen, ampullin, pitkän kasvo-niska-hartia-decoltee-pää -hieronnan sekä kulmien muotoilun.

Kosteuttava kasvohoito 65€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ampullin, kosteuttavan peel-off -naamion sekä loppuhoitovoiteet.


Selän ihopuhdistus 50€ 60min

Selän alueen ihonpuhdistuksessa keskitytään poistamaan epäpuhtauksia selän alueelta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ja/tai koneellisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytetään Janssen- tai Exuviance-sarjan tuotteita. Käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin hinnastossa.