Kasvohoidot

Exuviance-kasvohoidot

Exuviance tarjoaa tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty uuden sukupolven hedelmähappoja eli PHA-happoa. Nämä hellävaraiset hapot edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia, jolloin ihostasi tulee kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi. Hoidoilla saadaan näkyviä tuloksia hoidettaessa erilaisia iho-ongelmia mm. ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, aknea, ruusufinniä tai atooppista ihoa.
 

Exuviance Basic-kasvohoito 60€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Exuviance Classic-kasvohoito 80€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, mekaanisen / koneellisen ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Exuviance Luxuskasvohoito 95€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, PHA-kuorinnan, hieronnan, kultanaamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja hoitovoiteet.

Exuviance rasvaisen ja akneihon hoito 65€ 60min

Syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle akneiholle. Sisältää alkupuhdistuksen, 15% mantelihappo + 20-30% AHA-kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Lisähinnasta: Boosteri (tuplaa PHA-kuorinnan tehon) 10€
Lisähinnasta: Silmänympärysnaamio 10€
Lisähinnasta: Kultanaamio 10€


Täydellinen kasvohoito 70€ 1h 30min

Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.

Ultraääni-ihonpuhdistus 60€ 60min

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Nuorisokasvohoito alle 16-vuotiaalle 57€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuhoitovoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.

Hipsuttelu-kasvohoito alle 13-vuotiaalle 45€ 45min

Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan ja loppuhoitovoiteet.

Timanttihionta 60€ 60min

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Kirkastava Janssen Vitaforce C-vitamin
erikoiskasvohoito 80€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan joko aineella tai timantti- / ultraäänilaitteella, C-vitamiiniseerumin, hieronnan, Acerola C-vitamiiniokluusionaamion ja loppuhoitovoiteet.

Mature Skin – ikääntyvän ihon luxuskasvohoito 95€ 1h 15min

Sisältää alkupuhdistuksen, thermopeel-kuorinnan, tehoampullin, hieronnan, silmänympärysihon ampullin, erikoiskasvonaamion kasvoille ja Mature Skin -loppuhoitovoiteet.

Rentouttava kasvohoito 85€ 1h 45min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen, ampullin, pitkän kasvo-niska-hartia-decoltee-pää -hieronnan sekä kulmien muotoilun.

Kosteuttava kasvohoito 65€ 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ampullin, kosteuttavan peel-off -naamion sekä loppuhoitovoiteet.


Caretech Hydrogen -laitehoito 100€ 45min

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Sisältää alkupuhdistuksen, laitehoidon ja hoitovoiteen.


Selän ihopuhdistus 50€ 60min

Selän alueen ihonpuhdistuksessa keskitytään poistamaan epäpuhtauksia selän alueelta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ja/tai koneellisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytetään Janssen- tai Exuviance-sarjan tuotteita. Käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin hinnastossa.